Rólunk

A „PrimeLife” olyan életstílus, amelyben kiteljesedik a szabadság
és megvalósíthatod legjobb önmagad.PRIMELIFE AMERICA kiemelkedő üzletágakat egyesít, melyek jelentős szerepet töltenek be a világgazdaságban és robbanásszerű fejlődésükkel a jövedelemszerzés új távlatait nyitják meg napjainkban. Míg a PRIMEVITAL a komplex, tudományosan megalapozott, biztonságos és kiemelten hatékony, prémium minőségű étrend-kiegészítést jelenti, addig a PRIMEDAYS egyedülállóan kedvező árakon és széles kínálattal nyit kaput a wellness, a 4 és 5 csillagos szállodák és a különleges utazások világába.

Portfóliónk minőségi termékcsoportjával (PRIMEVITAL) és szolgáltatásaival (PRIMEDAYS) olyan egyedülállóan vonzó kínálatot reprezentál, melyet fogyasztóik régóta kerestek. Ezen valós piaci igények lefedésével biztosít a PRIMELIFE AMERICA kivételes és tartós jövedelemszerzési lehetőséget Brand Partnerei számára.

A PRIMELIFE AMERICA szakemberei évtizedes iparági jártassággal és sokéves múltra visszatekintő szakmai együttműködésekkel rendelkeznek. A PRIMELIFE AMERICA szakmai befektetői – ismerve és elemezve a trendek alakulását – olyan tervet és üzleti stratégiát alakítottak ki a jövőre vonatkozóan, mellyel további üzletágak bekapcsolásával, ütemezett piaci terjeszkedéssel, biztonsággal képesek fenntartható fejlődést megvalósítani.

Mindezek mellett hisszük, hogy küldetésünket a biztonságos termékek, a megfontolt stratégiai lépések, a kompromisszumok nélküli csúcsminőség és a tisztességes üzletvitel eszméinek állhatatos követésével teljesíthetjük ki.

Bőkezű kompenzációs tervünk alapján teljes bevételünk 50%-át szétosztjuk Brand Partnereink között, mellyel nem csak családjaik jövőjét biztosíthatják, hanem jólétet és pénzügyi függetlenséget érhetnek el. A PRIMELIFE AMERICA olyan üzleti lehetőséget ad Brand Partnerei kezébe, ahol a saját, független üzlet adta lendülettel és a szabad időbeosztás ösztönző erejével korlátlan jövedelemre tehetnek szert, kiteljesedhetnek karrierjükben, és a személyiségfejlődés útján megvalósíthatják önmagukat.

A PRIMELIFE AMERICA fókuszában az áll, hogy megtanítsuk tudatosabban megélni a tovatűnő pillanatot és megragadni a kiválóság lehetőségét, magasabb szintre emelve ezzel embertársaink mindennapjait. Teret adunk egy olyan élet felépítésére, ahol tudatában vagyunk a bennünk rejlő képességeknek, a választás lehetőségének, a döntés hatalmának és a kitűzött célok erejének. Hisszük, hogy ezek együttese és eredménye határozza meg életünk minőségét, ezért szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy a lehető legtöbben élvezhessék új, felsőkategóriás életüket, az elégedettséget és a szabadság felemelő érzését.

A PRIMELIFE AMERICA olyan embereket vár csapatába, akik felismerték a megalkuvás veszélyes kényelmét és igényük van többre, a teljesebb életre.Vállalatunk fő üzenete, hogy az idő olyan vagyon, melyet csak úgy lehet gyarapítani, ha minél magasabb minőséggel töltjük meg.

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.