Minőségpolitikai nyilatkozat

A PRIMELIFE AMERICA MINŐSÍTÉSI PROTOKOLLJA A PRIMELIFE AMERICA termékfejlesztési és gyártási tevékenysége kapcsán saját, a hivatalos előírásokat nagyságrendekkel túlszárnyaló elvárásokat és feltételeket támaszt beszállítóival és önmagával szemben, melyeket – többek között – hosszú távú céljai miatt kompromisszumok nélkül követ. Így a kutatás-fejlesztésnél, ill. gyártásnál a kiindulási feltételeket jelentik az alábbiak:

1. ÁRTALMATLANSÁG
2. FENNTARTHATÓSÁG
3. SZAKMAI MEGALAPOZOTTSÁG
4. HATÉKONYSÁG
5. MINŐSÍTETT BESZERZÉSI FORRÁSOK
6. KONTROLLÁLHATÓSÁG

VIZSGÁLATOK ÉS TANÚSÍTVÁNYOK A PRIMELIFE AMERICA – alapelveinek megfelelve – kifejezett figyelmet fordít a kifogásolhatatlan forrásokra, a megkérdőjelezhetetlen igazolásokra és az állandó minőségre.

A PRIMELIFE AMERICA által használt hatóanyagok és egyéb segédanyagok minden egyes szállítmánya rendelkezik az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió előírásainak megfelelő laboratóriumi, mikrobiológiai és egyéb (Certificate of Analysis) tanúsításokkal, melyek szavatolják a deklarált összetételt, a standardizált koncentrációt, a tisztaságot és sterilitást, ill. fertőzésmentességet. A PRIMELIFE AMERICA termékeiben kizárólag olyan hatóanyagokkal dolgozik, melyek gyógyszeripari tisztaságúak (minősítésűek), cGMP szabvány és minősítés szerint készülnek, továbbá megfeleltek a PRIMELIFE AMERICA konzervatív minősítési protokolljának.

HATÁSUKRÓL TUDOMÁNYOSAN IGAZOLT HATÓANYAGOK A PRIMELIFE AMERICA olyan szabadalmazott alapanyagokat használ, melyeknek hatóanyag-tartalma standardizált, azaz állandósított, és melyek hatékonyságát magas besorolású klinikai vizsgálatok sora támasztja alá. Azért választ a PRIMELIFE AMERICA az egyes kategóriákon belül ilyen szabadalmazott, hatásukról bizonyított alapanyagokat, mert akkor maga is biztos lehet abban, hogy a készítményeiben feldolgozott összetevők hatékonysága megalapozott, folyamatosan ellenőrzött, illetve garantált, hogy minden egyes szállítmány – a standardizálásnak köszönhetően – ugyanazokat a hatóanyagokat, ugyanolyan minőségben és arányban, konstans tartalmazza. Ez bizony nem okvetlen mondható el a gyengébb minőségű olcsóbb alapanyagokról.

A PRIMEVITAL termékcsalád gyártása során felhasznált hatóanyagok fejlesztésére, kutatására dollármilliókat költöttek, és az előállító cégek szakértői speciális eljárásokat dolgoztak ki annak biztosítására, hogy a hatóanyagok kivonatolása, előállítása során az értékes összetevők sértetlenek és biológiailag aktívak maradjanak. Ezt az eljárást, valamint az ennek eredményeképp létrejött kimagasló minőségű hatóanyagot szabadalmaztatták. Ezáltal válik garantáltan biztosítottá a szervezet számára felismerhető és könnyen hasznosítható biológiai szerkezet, valamint az állandóság, a biztonság, és a standard hatóanyag-tartalom.Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.