Üzleti lehetőség

Határtalan lehetőségek.Mit érhetsz el nálunk? Mit kínál Számodra a PRIMELIFE AMERICA? Határtalan lehetőségeket!

Mi nem állítunk korlátokat az utadba; ösztönzünk és támogatunk abban, hogy elérd a célod. Megvalósíthatod a pénzügyi szabadságodat, jutalmakban és elismerésben részesülhetsz, több időd lehet a számodra dolgokra, élvezheted a rugalmas és változatos életmódot. Főnökök és szabályok helyett nálunk vezetők és lehetőségek várnak, végre a magad ura lehetsz és szabadon dönthetsz arról, hogy mennyi pénzt keresel.

Ha el tudod képzelni, meg is tudod valósítani!

Legyen akármilyen tapasztalatod vagy végzettséged, a mi kifizetődő üzleti modellünkkel eredményes lehetsz.

Amikor megismerteted másokkal a PRIMEVITAL bizonyított hatású termékeit vagy a PRIMEDAYS egyedülálló szolgáltatásait, amikor bemutatod másoknak az üzleti lehetőséget, vagy segítesz másoknak is így tenni, mi megjutalmazunk. Gondoskodj arról, hogy ami Téged lelkesít és sosem látott előnyökhöz juttat, az másokhoz is eljusson – s ezzel megalapozod kiemelkedő, hosszú távú jövedelmed.

Ha az az álmod, hogy saját üzleted vezesd, leszámolj a tartozásaiddal, második jövedelemforráshoz juss, vagy saját tempódra, rugalmas időbeosztásra cseréld a 8-től 17 óráig tartó állandó munkaidőt, akkor a PRIMELIFE AMERICA által kínált üzleti lehetőség Neked szól.

Vállalatunk felépítésének lényege, hogy segítséget nyújtson Neked a siker elérésében. A PRIMELIFE AMERICA Brand Partnereként független üzlettulajdonos vagy. Miben más ez mégis, mint egy hagyományos vállalkozás? Nálunk a legelső naptól kezdve ott áll mögötted egy kiváló szakmai, kutató-fejlesztő csapat, a mindenki számára hasznos termék- és szolgáltatáskínálat, egy kidolgozott képzési rendszer, a marketing és értékesítést támogató háttér, valamint egy barátságos és hozzáértő ügyfélszolgálat. Szakmai előmeneteled és üzleti eredményeid elérésében pedig kiváló, sikeres szponzoraid fognak támogatni.

A PRIMELIFE AMERICA mindenkor az iparágban elérhető legjobb termékeket és szolgáltatásokat állítja Brand Partnerei szolgálatába, melyek megalapozottságukkal és egyediségükkel oly régóta keresett kínálatot testesítenek meg a maguk piacán.

A PRIMELIFE AMERICA dinamikus és jövedelmező kompenzációs tervet kínál a network marketing iparágban. 7 jövedelemszerzési mód áll rendelkezésedre, melyek keretében a bevétel 50%-át osztjuk szét bónuszok formájában. Ennek köszönhetően a PRIMELIFE AMERICA rendkívül jövedelmező lehetőség bárki számára

Ez a stratégia segít abban, hogy másokkal is megoszthasd a PRIMELIFE AMERICA független üzleti lehetőségének előnyeit, és a saját, valamint az általad létrehozott szervezet tagjainak fogyasztásaiból és értékesítéseiből részesülj.

Kész koncepcióval állunk rendelkezésedre, hogyan keress 1 000, 10 000, vagy akár 100 000 eurót havonta!

Vonzó és hatástöbbszörözött jövedelemre tehetsz szert olyan termékekből és szolgáltatásokból, amelyeknek szállításával és pénzforgalmával nem kell foglalkoznod. Nem kell kereskedelmi számlákkal, szállítással, teljesítéssel, feldolgozással és más unalmas, idegtépő feladatokkal vesződnöd.

Az üzleti sikereidben érdekelt támogató csapat lépésről lépésre bemutatja Neked az üzletépítés csínját-bínját, és megmutatja, hogyan érhetsz el stabil kiegészítő jövedelmet, vagy, hogy mit tégy az áhított, akár havi 10 000 euróért.

Kezdd el PRIMELIFE üzleted még MA!

Ha készen állsz álmaid megvalósítására korlátok nélkül, akkor ez a lehető legjobb idő, hogy csatlakozz a PRIMELIFE AMERICA-hoz Brand Partnerként. Válaszd ki a számodra megfelelő termék- és szolgáltatáscsomagot, amivel maximalizálhatod azonnali pénzkereseti lehetőségeidet is.

Lehet, hogy 6 hónapra vagy álmaid autójától?

Szeretnéd, hogy a PRIMELIFE AMERICA finanszírozza saját luxusautódat?

Lehet, hogy a Te álmod egy igazi, úszómedencés, kertes ház?

Vagy egy luxus penthouse lakás? Vagy be szeretnél költözni életed első, önálló otthonába?

Azt akarod, hogy a PRIMELIFE AMERICA az álomautódat és luxus otthonodat is finanszírozza?


Legyen!

Az eredményes üzletépítés közepette, miközben megálmodod és megvalósítod terveid, DREAMCAR és DREAMHOME jutalmazási programjainkkal, a bónuszok mellett – a PRIMELIFE AMERICA költségén – lehetőséged nyílik vadonatúj luxusautókat használni vagy beköltözni álmaid otthonába. Indítsd el bátran saját PRIMELIFE üzleted, érd el álmaid és készülj fel a nagy jutalmakra és a megbecsülésre!Határtalan lehetőségek.

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.