PRIMEDAYS - Ahol a jövőd ajtaján belépve a világ tárul eléd.

A PRIMEDAYS a világ egyetlen olyan iparágában tevékenykedik, mely globális jelenlétével a Föld minden egyes országának kedvez, nagyban hozzájárul a világörökség megőrzéséhez, központi kérdésként foglalkozik a fenntartható fejlődéssel és több bevételt generál, mint a legtöbb ország gazdasága összesen. Egy iparág, melynek volumene felülmúlja az olajkitermelés, az élelmiszergyártás és az autóipar összvolumenét, ami összeköti a legkülönbözőbb kultúrákat, és amely átível földrajzi és etnikai határokon.

A turizmus több mint egy iparág.

A turizmus életforma, életstílus, életérzés.

A nemzetközi turizmus az elmúlt évben több mint 1.400 milliárd dollár exportbevételt generált, melynek majdnem fele Európában realizálódott. 2013-ban több mint 1.087 milliárd turistaérkezésből 563 millióan az Öreg Kontinenst látogatták meg, és költöttek közel 380 milliárd eurót a régiónkban.

Az utazások kiválasztásának módja is legalább olyan dinamikusan fejlődik, mint maga az iparág, az online foglalások aránya az elmúlt két évben több mint 25%-kal nőtt, így idén már Magyarországon is minden második foglalást a világhálón bonyolítanak le.

Egy átlagos, szabadidős céllal utazó potenciális vendég a szállásfoglalást megelőzően 10-12 szálloda ajánlatát nézi meg és hasonlítja össze, és az utazási információk összegyűjtéséhez 15-17 weboldalra is ellátogat.

Erre mostantól nincs többé szükség!

Felismertük, hogy a turizmusban rejlő potenciál a szó szoros értelmében határtalan, és hogy az utazók számára egyre nagyobb kincs az azonnali információ, az idő, és a bizonyosság, hogy kiemelkedő színvonalú utazásokat ér el a lehető legjobb árakon. A PRIMEDAYS törekvése, hogy Brand Partnerei minőségi pillanatokat éljenek meg, nem csak a vakáció során, hanem már az elutazás előtt.

Ezért a fentiek megvalósítására a PRIMEDAYS életre hívta utazási rendszerét, mely egyedülállóan széles kínálattal és aktuálisan elérhető legjobb árakkal emeli az utazások kiválasztását egy magasabb szintre. Innovatív, intelligens keresője, maximális kiszolgálást biztosító infrastruktúrája és piacvezető árai az utazás, a feltöltődés és az élmények egy új dimenziójába kalauzolják a Brand Partnereket.

Ismerj meg új kultúrákat, töltődj fel, éld át a legkülönlegesebb pillanatokat családoddal, fedezd fel bolygónk szépségét úgy, mintha saját utazási irodád lenne!

Utazz sokszor hihetetlennek tűnő árakon, PRIME minőségben, értesülj elsőként a kivételes ajánlatokról és élvezd a kiváltságosság minden előnyét! A kikapcsolódás öröme, a szabadság érzése és a felejthetetlen élmények mellett pedig részesedj a turizmus óriásiparág profitjából is!

PRIMEDAYS - A trendek előtt járva.

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.