Ne várj a Last Minute-re!

Ne várj a Last Minute-re, utazz 20-60%-kal jobb áron az év minden napján!Mi az álmod, hova szeretnél egyszer mindenképp eljutni?

És hol nyaraltál tavaly?

Ha a két kérdésre adott válaszod nem ugyanaz, annak valószínűleg a piszkos anyagiak álltak az útjába – mi más?

Ismerős az érzés, amikor az utazási irodák last minute ajánlatait böngészed hetek óta, és esténként az összecsomagolt bőröndödre roskadva bosszankodsz, hogy ma is lecsúsztál, vagy már csak tűzfalra néző, egyágyas szoba maradt a szállodában?

Vagy a szabadságolásodhoz igazítva azt az utazást foglalod, ami épp akkor kedvezményesen elérhető, független attól, mire vágynál igazán? Megesett már, hogy az alacsonyabb ára miatt inkább apartmanos szállást választottál, így ugyanúgy terhelt a bevásárlás, főzés és mosogatás minden nap, mint otthon? Neked nem jár az igazi pihenés, a kompromisszumok nélküli feltöltődés?

Tudnod kell, nem mindegy, hogy olcsó utat választasz, vagy jó utat olcsón. A különbség hatalmas lehet, és rengeteg rémtörténetet ismerünk az akciós árú nyaralások világából, koszos, klíma nélküli szobáktól kezdve, a tévesen megadott hotelparamétereken és pluszköltségeken át, az egész hetes hasmenéshez vezető minősíthetetlen ellátásig…

Ezek lennének az év legszebb napjai?

Mindenki arra vágyik, hogy az utazása felejthetetlen legyen – nos, nem mindegy, hogy milyen értelemben.

A PRIMEDAYS eltökélten hisz a minőségben és elhivatottan dolgozik azon, hogy rendkívül kedvező árakon, valódi élményekkel gazdagítsa Vásárlóit, Brand Partnereit és szeretteiket.Ne alkudj meg a minőségben, megtettük mi helyetted az árban!A PRIMEDAYS foglalási rendszerének árai átlagosan 20-60%-kal kedvezőbbek, mint más portálok vagy utazási irodák ajánlatai.

Miért fizetnél többet? Költsd inkább magadra azt a pénzt! Maradj 2 nappal tovább, fizess be egy fakultatív programra, lepd meg kedvesedet valami szuvenírrel, vidd el a szüleidet is magaddal, vagy egyszerűen tartsd meg a különbözetet! Kijöhet belőle még egy wellness hétvége, vagy egy Balaton parti nyaralás is.

Mikor elkezdesz keresgetni a PRIMEDAYS foglalási rendszerében, az első gondolatod lehet, hogy az lesz:

Ez nem lehet igaz. Biztos rengeteg plusz díj van, ami majd később derül ki. – De nincs! Áraink – sok más rendszerrel ellentétben - minden járulékos költséget és illetéket tartalmaznak. Nincs meglepetés, csak kiszámíthatóság.

A második gondolatod talán ez lesz:

- Ó, jajj, mennyi pénzt fizettem ki eddig feleslegesen… - Sajnos ezen már mi sem tudunk változtatni, de a jó hír az, hogy többé nem kell!

A PRIMEDAYS rendszerének tagjaként az év minden napján, több mint egymilliárd ajánlatból válogathatsz. Célunk, hogy Vásárlóink és Brand Partnereink sokkal több helyre eljuthassanak, magasabb színvonalon pihenhessenek ugyanannyi pénzért, többször elutazhassanak egy évben és ne írják felül az anyagiak azt, hogy a család minden tagjának valódi feltöltődést jelenthessen az út. Életre hívtunk egy utazási rendszert, mely mindezt lehetővé teszi, azzal a küldetéssel, hogy az elindulás pillanatától a hazaérkezésig, rendkívüli árakon, biztonsággal és maximális kényelemmel lehetünk Vásárlóink és Brand Partnereink szolgálatára utazásaik során.

Úti céljaidnak csak a fantáziád szab határt – add át magad az álmodozásnak és mi valóra váltjuk!

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.