Világ határok nélkül

Fedezd fel a világot határok nélkül!Honnan tudná egy utazási iroda kirakata, vagy egy prospektus, hogy Te hova utaznál legszívesebben? Lehetséges úti céljainkat mégis sokszor a kínálat és a charterjáratok keretei közé szorítjuk, így nyaralásaink során gyakran több hazánkfiával találkozunk, mintha itthon maradnánk. Mindazonáltal Horvátország, Görögország, Bulgária és Törökország is gyönyörű, de talán Te is felfedezhetnél évről évre újabb helyeket, új kultúrákat ismerhetnél meg, a világ sokkal több arcát és színét mutathatnád meg gyermekeidnek, ha tudnád, hogy mindez lehetséges és elérhető.

A PRIMEDAYS foglalási rendszerében eltörlődnek a határok.

Lépj be a korlátok nélküli utazások világába, forgasd meg a földgömböt, bökj rá egy újságcikkre, vagy nézz meg egy természetfilmet, aztán válaszd ki hozzá a Neked legmegfelelőbb szolgáltatást, majd csomagolj, és már indulhatsz is!

Nem kell utazási irodák sorát végigjárnod, hogy ugyanazzal a szűk kínálattal szembesülj, nem kell napokat töltened azzal, hogy idegen országok idegen szállodáival vagy utazásszervezőivel próbáld felvenni a kapcsolatot. Nincs sorban állás, nincs hetekig elhúzódó szervezés, csak egy nagyon könnyen kezelhető, intelligens foglalási rendszer.A PRIMEDAYS eléd tárja a világot, míg Te otthon a kanapédon
selymes homokról vagy buja pálmaligetekről álmodozol.A PRIMEDAYS-szel több mint egymilliárd ajánlat közül válogathatsz; a romantikus tájházaktól kezdve, apartmanokon és hajóutakon át egészen a luxushotelekig bármit megtalálsz.

Úti céljaidnak csak a fantáziád szab határt… Add át Magad az álmodozásnak és engedd, hogy valóra váljon!

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.