Phase 1


  • Immunerősítés
  • Öregedésgátlás
  • Szív- és érvédelem
  • Sejtszintű táplálás


Természetes zöldenergia az egész testnek.A Phase 1 készítmény fő alkotóeleme a limu moui, egy igazi szupertáplálék, kuriózum a vitálanyagok palettáján.

A limu moui, egy erőt adó tengeri zöldség, amelyet évezredek óta fogyasztanak Tongán, Japánban és egyéb tengerparti területeken az ezáltal kiváló erőnlétnek örvendő helyiek.

A limu moui-t kiemelkedően magas tápértéke miatt sok évszázad óta regenerációra és egészségmegőrzésre használják.

Ez a rendkívüli algafajta létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok széles spektrumát tartalmazza, ezért meghatározó bázistáplálékot biztosít szervezetünk számára.

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase 1-es készítménye ezt a vitalitást hozta el fogyasztói számára és tette elérhetővé a csendes-óceáni szigetvilág örökké mosolygó, hosszú életű lakosainak titkát.

A limu moui értékes hatóanyagának, a fukoidánnak egyedülállóan széleskörű hatásairól több mint 1,305 klinikai tanulmány és szakmai publikáció ír.

Szakértők, kutatók és orvosok sokasága tanulmányozta ennek az életerőt adó tengeri zöldségnek a hatásait, több cikk említi kiemelkedően magas méregtelenítő és kemopreventív aktivitását.

Klinikai kutatások sora igazolja a fukoidán immunerősítő, vitalizáló, öregedést gátló, vírus- és daganatellenes, a szív- és érrendszert védő és gyulladáscsökkentő hatásait.

Néhány publikáció szerint: „A barna- és vörös mélytengeri alga bizonyítottan az egyetlen olyan szer a világon, mely 100%-ig képes kitisztítani szervezetünkből a lerakódott nehézfémeket.”

Fogyasztói lankadatlan életerőről és az emésztési funkciók gyors javulásáról számolnak be. A limu moui mikrotápanyagainak köszönhetően a PRIMEVITAL NRG Pack Phase 1-es készítménye rendkívül könnyen felszívódik.Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.