Phase 2


 • Erős csontozat
 • Mozgékonyabb ízületek
 • Fog, haj és köröm újraképződésének támogatása
 • Izomregeneráció
 • Kiegyensúlyozott idegrendszer


Vitalitás minden nap.A lithothamnium corallioides egy tengeri vörös alga fajta, mely a magnéziummal kiegészítve egy tökéletesen teljes ásványanyag komplexet képez, makro- és mikroelemek naturális kombinációját biztosítva a szervezet számára.

Ezek az ásványanyagok egymással szinergiában, együttesen járulnak hozzá a csontok, ízületek, az izom- és az idegrendszer egészségéhez, valamint hosszútávon az egész szervezet egy magasabb szintű vitalitásához.

Fittségünk, szépségünk és életerőnk fenntartása nem varázslat, hanem az általunk fogyasztott táplálékok minőségén és megfelelő összetételén alapszik.

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase2 készítményének hatóanyagai komplexen járulnak hozzá fiatalos életkedvünk és egészségünk megőrzéséhez, ellenállóbbá tesznek a környezeti hatásokkal és a korral járó kihívásokkal szemben, s egészen idős korunkig segítenek megőrizni mozgékonyságunkat, életerőnket.

A lithothamnium corallioides tengeri vörös alga egy kiváló, nagyon magas tisztaságú, szerves kalciumforrás, így magas minőségben biztosítja a szervezetünk számára nélkülözhetetlen, egyik legfontosabb ásványi anyagot.

A kalcium jelentős szerepet játszik fogaink, körmeink és hajunk újraképződésében, a csontépítő folyamatok támogatásában, valamint a lúgosításban is.

Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a természetes eredetű, szerves kalcium szignifikánsan magasabb mértékben hasznosítható a szervezet számára, mint a vegyi úton izolált kalcium.

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase 2 készítményében a létfontosságú, természetes eredetű, szuperpotens kalcium és magnézium mellett számos mikro- és makrotápanyag található, többek között vas, réz, cink, szelén, mangán és bór.

Miért van szükséged a PRIMEVITAL NRG Pack Phase 2-es készítményére?

A szervezet számára elegendő kalciumot és magnéziumot napjainkban sajnos még egy nagyon tudatos és kiegyensúlyozott táplálkozás sem képes biztosítani. Kalciumhiány esetén kialakulhat osteoporosis és osteoarthritis, azaz csontritkulás, valamint csont- és ízületi gyulladás. Ezen betegségek kialakulásának kockázata 30 éves kor felett egyre nő, 50 év feletti nők esetében pedig kiemelt.


A PRIMEVITAL NRG Pack fogyasztásával természetes és prémium minőségű táplálékot biztosítasz csont- és izomrendszered számára, segítve ezzel a megújulási folyamatokat.Ne mondj le Te sem a szabad mozgás és az egészséges izomműködés öröméről!A magnézium elégtelen bevitele is számos tünet formájában keserítheti meg életünket: állandó fáradtságérzet, ingerlékenység, figyelemhiány, szívműködési zavarok, éjszakai izomgörcsök, étvágytalanság, folyamatos álmosság, migrénes fejfájás stb…

Vizsgálatok támasztják alá, hogy a rendszeres magnézium-bevitel a figyelemhiányos gyermekek problémáinak kezelésében, a migrénes-fejfájásos rohamok megelőzésében is sikerrel alkalmazható.

Ha Te is gyakran érzed úgy, mintha lemerült volna saját akkumulátorod, szervezeted valószínűleg minőségi tápanyagokért és magnéziumpótlásért kiált.

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase 2-es készítménye egy igazi megoldás termék! Prémium minőségű, természetes eredetű, ásványokban dús és a szervezetben kiválóan felszívódó szupertáplálék, mely fogyasztói számára stabil támogatást jelent a csont- és ízületi betegségek kezelésében és megelőzésében, a fiatalos lendület, a dinamikus izomzat és a szellemi frissesség megőrzésében.

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase 2-es készítménye

 • Támogatja a csontépítő folyamatokat
 • Kompenzálja a magnéziumhiányt
 • Egyensúlyba hozza az idegrendszert
 • Hozzájárul a fiatalos izomzat megőrzéséhez
 • Segíti a jó alvást és a friss ébrenlétet
 • Mozgékonyabbá teszi ízületeinket
 • Csökkenti a gyulladásokat

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.