Phase 3


 • Szív és érrendszer támogatása
 • Szellemi teljesítőképesség fokozása
 • Élesebb memória
 • Az agy vérellátásának serkentése
 • Szexuális teljesítőképesség növelése
 • Kiegyensúlyozott idegrendszer
 • Jobb közérzet


Mentális frissesség egy életen át a magnézium, B-komplex és ginkgo biloba briliáns hármasávalPRIMEVITAL NRG Pack Phase3 fogyasztásával nagymértékben hozzájárulsz a mentális erőnléted megtartásához, fókuszod kiélesítéséhez és idegrendszered megfelelő működéséhez.

A mai felgyorsult világban egyre nagyobb teher nehezedik ránk, nem csak fizikailag, hanem szellemileg is rendkívüli nyomásnak vagyunk kitéve. A stressz az egyik leghétköznapibb fogalom lett, az állandó pörgést, a megnövekedett pszichés terhelést pedig sokan nem tudják feldolgozni.

Ennek következtében soha nem látott mértékben nőtt a depressziós, mentális zavarokkal, állandó fáradtsággal és levertséggel küzdő, egyébként életerős felnőttek száma. Sőt, soha korábban nem találkoztunk ennyi viselkedés zavaros, szorongó gyermekkel, mint napjainkban – aminek számos oka lehet, de nem mehetünk el a téma kapcsán a megfelelő tápanyagokban gazdag, kiegyensúlyozott, minőségi táplálkozás jelentősége mellett sem.

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase 3 készítménye ezt az állapotot hivatott legyőzni, és szuperkomplex összetételével a mentális erőnlét élvonalbeli harcosa lehet.

A benne lévő prémium minőségű páfrányfenyő-kivonat fokozza az agy vér- és oxigénellátását, így a szellemi teljesítőképesség javítására, időskori memóriaproblémák kezelésére, roboráló szerként is kiválóan működhet.

Talán kevesen tudják, de maga a növény egy matuzsálemi korú, valóságos élő fosszília, hiszen 250 millió éve él és virul változatlan formájában, s több mint 5.000 éve ismerik és használják különleges gyógyító hatását, az egészségmegőrzés számos területén.


Jellemzően áldásos hatást gyakorol az időskori alvászavarokban szenvedőkre, valamint - mivel ez az évezredek óta ismert gyógynövény elősegíti a szövetek normális anyagcseréjét - rendszeres fogyasztásával az agy csökkent vagy kiesett funkciói ismét javulhatnak.

A páfrányfenyő kivonata nem csak a szellemi erőnlét megőrzésében, hanem a keringési rendszer támogatásában is rendkívüli effektivitást mutat, hiszen kedvezően hat a keringési rendszer „kerülőútjaira", alternatív csatornáira, javítja a véredények anyagcseréjét, így segít megőrizni érrendszerünk rugalmasságát. Ezeken felül serkenti a vérkeringést, gátolja a vérrögképződést, kordában tartja a vérnyomást, védi az idegsejteket és javítja a hajszálerek áteresztőképességét.

A páfrányfenyő, azaz a ginkgo biloba növeli a véráramlást a genitáliák felé, ezáltal javítja a szexuális funkciókat. A növény teljesítőképesség-növelő a férfiak számára, s termékenységfokozó a nők számára.

Használatával fokozódik a nemi szervek vérbősége. Azon férfiak esetében, ahol nem orvosi eredetű impotencia lépett fel, 78%-ban értek el kiváló eredményeket a ginkgo alkalmazása révén.

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase 3 készítménye az agyi működést és a mentális funkciókat egy teljes B-komlex vitaminsorral is támogatja.

A szinergia effektus hatására az egyes anyagok egymás hatását erősítve aktivizálódnak, így a PRIMEVITAL NRG Pack Phase 3 a piac egyik legpotensebb készítménye a szellemi frissesség megőrzésére.

A B-vitaminok nélkülözhetetlen szerepet játszanak az egészséges idegrendszer és izomműködés védelmében. Fontos szerepük van az anyagcsere folyamatok biztosításában, a vérképzésben, valamint a bőr, a haj és a körmök épségének és szépségének fenntartásában.

A PRIMEVITAL NRG Pack fogyasztásával sokkal jobb formában leszel, újra megismerheted, milyen is a belülről jövő, zsigeri, lankadatlan életkedv, élvezheted teljesítőképességed kibontakozását.

Mivel járul hozzá a B-komplex vitamin ehhez a kirobbanó formához?

 • Serkenti az agyműködést
 • Támogatja a gyomor és a bélrendszer egészséges működését
 • Segít a stressz, a depresszió és a szorongás enyhítésében
 • Hozzájárul a jobb közérzethez
 • Fokozza a szellemi teljesítőképességet
 • Segít a máj egészségének megőrzésében
 • Támogatja az idegrendszer működését
 • Az erős izomrendszer számára nélkülözhetetlen
 • Csökkentheti a szívbetegségek kockázatát
 • Egészségesebbé teszi a hajat, a bőrt és a körmöt
 • Javítja a koncentrációt

A természetes eredetű magnéziummal is gazdagított PRIMEVITAL NRG Pack Phase 3 nélkülözhetetlen tápanyagokat biztosít fokozott szellemi és fizikai munkát végzőknek, sportolók számára kiemelten fontos étrend-kiegészítő!

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase 3-ban lévő, óceánvízből kivont magnézium a szervezet több mint 300 anyagcsere válaszáért felelős. Pótlása nélkülözhetetlen a megfelelő izomműködés, az idegrendszer, a vérnyomás, a cukor-anyagcsere folyamatok, valamint a csontozat normális működésének biztosításához.

Nem is gondolnánk, de számos klinikai tanulmány a magnéziumhiányt is felelőssé teszi számos krónikus megbetegedés, például az agyi érkatasztrófa, más szív- és érrendszeri betegségek, a migrének fejfájás, az Alzheimer-kór, a cukorbetegség és a magas vérnyomás kialakulásáért is.

A PRIMEVITAL NRG Pack Phase 3 készítménye segít legyőzni a hiányállapotokat, és unikális, egyedülállóan komplex, szinergikus tápanyagot biztosít mentális erőnlétünk megőrzéséhez.

Lépj túl a memóriazavaron, váltsd mosolyra a depressziót, pengeéles fókuszáltságra a stresszt és lásd újra színesben a világot!


Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@primelife.hu
© 2014 PRIMELIFE AMERICA, LLC. All rights reserved.